Opleiding plasma lifting, fibroblasting

Plasmalift is een revolutionaire nieuwe technologie waarmee o.a. ooglidcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Deze behandeling kan zonder chirurgie ook de huid liften of bijvoorbeeld littekens, striae en moeder- of pigmentvlekken verwijderen. 

Deze behandeling werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Tijdens een plasmalift behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Dit voel je niet of nauwelijks. Een behandeling met plasmalift bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Een behandelsessie duurt 10 tot 15 minuten. Het behandelde gebied herstelt zeer snel vergleken met operatieve ingrepen.

De vraag van klanten naar de plasma lift-behandeling is momenteel zeer groot. De Plasma Lift garandeert u een mooi extra inkomen en vormt een absolute meerwaarde voor uw salon.

Inhoud plasmalift opleiding € 800,- excl, BTW (4dgn – 4modellen)

Theorie
Anatomie
Theorie

Huidanalyse o.a. aandoeningen
Oppervlakte reiniging
Huidverbetering en verjonging
Ooglift
Kraaienpootjes
Wenkbrauwlift.
Verwijderen van fibromen
Instellen Plasma Lift apparaat
Behandelplan opstellen
Indicaties en contra-indicaties
Aspecten van een ooglidcorrectie
Pijnmanagement en verdoving
Communiceren, marketing en adviseren
Koffie, thee, bronwater inbegrepen

plasma-lifting foto 2.jpg
Startpakket plasmalift opleiding € 525,- excl. BTW (4dgn – 4modellen)

Opleidingsboek
Plasmalift apparaat
Gratis gebruik van les apparatuur

Opleidingsduur,​ Vooropleiding, ​​Certificaat

Opleidingsduur

Is 4 lessen van 09.00 tot 12.00 

Vooropleiding
Voor deze opleiding is géén specifieke vooropleiding nodig en geschikt voor beginners of professionals. Voor deelname aan deze opleiding geldt een minimale leeftijd voor modellen en cursisten van 18 jaar en ouder.

Certificaat

Ook na het afronden van je opleiding staan wij voor je klaar zodat je ook na de opleiding ergens terecht kunt met al je vragen waar je tegen aan loopt in de praktijk. In de opleiding zit een zeer uitgebreid pakket op die manier heeft u uw opleiding zo weer terug verdiend