Brow mapping opleiding

Brow mapping is heel simpel gezegd de perfecte uitmeet techniek voor gelijke wenkbrauwen.
Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht. Waar zit bij jou het hoogste punt van jouw wenkbrauw? Of waar eindigt jouw wenkbrauw? Er zijn verschillende soorten gereedschappen en tools om jouw wenkbrauwen af te meten.

Waarom is brow mapping zo belangrijk

Waarom is brow mapping zo belangrijk

Wat is er nou vervelender dan het hebben van 2 ongelijke wenkbrauwen? Heb je teveel wenkbrauwhaartjes weggeplukt? Heb jij een poging gedaan om jouw wenkbrauwen zelf te verven en zien jouw wenkbrauwen er nu vreselijk uit? Door de browmapping techniek te gebruiken zal jij super tevreden zijn met je mooie gestylde wenkbrauwen.
Browmapping wordt vaak bij verschillende soorten wenkbrauw behandelingen gebruikt.
Tijdens jouw wenkbrauw behandeling wordt er gekeken naar de gelaatstrekken in je gezicht om jou zo de ideale wenkbrauwvorm aan te meten die perfect past bij jouw botstructuur.

Inhoud brow mapping opleiding € 140,- excl, BTW (1dg – 1model)

Theorie
Anatomie
Richtlijnen ideale wenkbrauwvorm
Waxing
Epileren
Hygiëne en nazorg
Koffie, thee, bronwater inbegrepen

Mapping1-1-600x764-1.png
Startpakket brow mapping opleiding € 175,00 excl. BTW (1dg – 1model)

Markeerdraad
Brow crème
Tweezer

Scissor
Treadingdraad
Highbrowbrush 
Huidpotlood
Golden ratio divider
Micrometer   
Wenkbrauwborsteltjes 

Opleidingsduur,​ Vooropleiding, ​​Certificaat

Opleidingsduur

Is 1 les. van 09.00 tot 10.30 

Vooropleiding
Voor deze opleiding is géén specifieke vooropleiding nodig en geschikt voor beginners of professionals. Voor deelname aan deze opleiding geldt een minimale leeftijd voor modellen en cursisten van 18 jaar en ouder.

Certificaat

Ook na het afronden van je opleiding staan wij voor je klaar zodat je ook na de opleiding ergens terecht kunt met al je vragen waar je tegen aan loopt in de praktijk. In de opleiding zit een zeer uitgebreid pakket op die manier heeft u uw opleiding zo weer terug verdiend