Huidverbeterende & Anti Aging behandelingen

Mesotherapie

Wat is Mesotherapie?

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar naalden niet ziet zitten, is er sinds kort ook een mesotherapie behandeling zonder naalden die uitstekende resultaten garandeert.

Wat gebeurt er in de huid? Bij mesotherapie zonder naalden werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand, door met hoge voltages te werken en dit in combinatie met electroforeze. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen (plantextracten, enzymen en vitaminen) tot in de diepste huidlagen binnendringen.

Inmiddels is bewezen dat mesotherapie nog mooiere resultaten oplevert bij een gecombineerde behandeling met microdermabrasie. Met mesotherapie kan men eveneens het overtollige vet ter hoogte van de hamsterwangen of de dubbele kin verminderen.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijke collageenstimulatie. - Onmiddellijk zichtbare resultaten. - Kan worden toegepast op een dunne en gevoelige huid.

Waarvoor kan ik Mesotherapie gebruiken?

Rimpeltjes en fijne lijntjes.

Zonbeschadigde huid.

Vale rokershuid

Hyperpigmentatie.

Grove poriën en oneffen textuur.

Oppervlakkige acne littekens.

Wat zijn de contra-Indicaties:

Mesotherapie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende huidbeelden:

Huidkanker, wratjes, verheven moedervlekken, infecties, rosacea, eczeem, psoriasis, extreme couperose, open wonden,actieve acne en tijdens medische behandelingen zoals bijvoorbeeld chemotherapie.

 

Hoe vaak moet u een behandeling ondergaan?

Wij adviseren een zestal behandelingen met een interval van ca. 2 a 3 weken te ondergaan. Soms is het raadzaam eerst een Microdermabrasie of pH-formula behandeling te laten doen alvorens te beginnen met Mesotherapie. Dit om vanaf de eerste Mesotherapie behandeling betere resultaten te kunnen boeken. Na de kuur adviseren wij 1 losse behandeling per 1,5 tot 3 maanden, dit om de behaalde resultaten te behouden.

Moet ik me aan bepaalde regels houden na de behandeling?

Wij adviseren u dezelfde dag geen make-up te gebruiken. Moet u terug naar het werk of heeft u andere bezigheden buitenshuis, dan alleen een minerale make-up van zuivere kwaliteit gebruiken. Op de dag van behandeling adviseren wij geen intensieve sport te beoefenen, niet te gaan zwemmen, geen zonnebank en geen sauna te bezoeken. Beperk gebruik van alcoholhoudende dranken en sterk gekruide voeding.

Moet ik bepaalde producten na de behandeling gebruiken?

Tevens adviseren wij u om een goede zonbescherming te gebruiken . Om de huid van binnenuit van werkstoffen te voorzien, adviseren wij Vitamine C van goede kwaliteit in een hoge dosis in te nemen.

 

Skin Sonic

Skin Sonic is de beautynouveauté van het jaar. Het biedt een
2 in 1 formule: ultrasound die ervoor zorgt dat het vuil uit de huid trilt. Na deze intensieve cleansing en verwijdering van dode huidcellen worden vitamine A en C in de huid gesluisd.Skin Sonic zorgt voor een 10 x betere opname van vitamine C vergeleken met crèmes!

Vitamine A helpt de huid gezond te houden en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans, vitamine C is essentieel bij het versterken van bindweefsel en speelt een actieve rol bij de aanmaak van collageen.

Het beste eindresultaat is er al na vijf behandelingen, verdeeld over 
een paar weken. Een ongelofelijk stralende huid met een echt verbluffend jonge, vitale tint!

Behandelingen:

Mesotherapie basic

60 minuten - prijs :60,00 €

De behandeling bestaat uit:
* Reiniging van gezicht, hals en decolleté
* Skin Peeler (skin sonic)
* Onzuiverheden verwijderen
* Mesotherapie +Serum/ampul met extra werkstoffen
* Collageen vliesmasker, wordt ingesluisd met ultrasound

* gezicht verzorging (met spf 30-50)

Mesotherapie Beauty Luxe

90 minuten prijs :90,00 €

De behandeling bestaat uit:

*Reiniging van gezicht, hals en decolleté
*Skin Peeler (skin sonic)
*Onzuiverheden verwijderen
*Microdermabrasie
*Mesotherapie Serum/ampul met extra werkstoffen
*Collageen vliesmasker, wordt ingesluisd met ultrasound

*Hyaluronic Serum

*gezicht verzorging (met spf 30-50)
 

Kennismakingsbehandeling

70 minuten  nu voor € 30,00

De behandeling bestaat uit:

* Huidanalyse
* Reiniging van gezicht, hals en decolleté
* Peeling met heerlijke stoomdamp
* Onzuiverheden verwijderen
* Epileren
* Serum/ampul met extra werkstoffen
* Gelaats+ hals decolleté verstevigende massage
* Masker afgestemd op huidtype 
* verzorging

Spot remover v.a 10€

Het verwijderen van o.a:*Couperose (rode adertjes)*Spinvormige adertjes  (spider naevi)*Bloedblaasje*Pigmentvlekken /Ouderdomsvlekken*Permanente make-up *Steelwratjes

Caviar & Marine DNA 

60 minuten Prijs:€ 49,00

'Intensieve moisturizing en anti-wrinkle beauty behandeling

Caviar & Marine DNA ' PREMIUM ANTI-RIMPEL EN FIRMING'
De behandeling bestaat uit:

*Reiniging van gezicht, hals en decolleté

*Lotion azulene

*Stomen en Onzuiverheden verwijderen

*Peeling Scrub gel

*Serum/ampul met extra werkstoffen

*Gelaats+ hals decolleté verstevigende massage
*Masker

*Gezichtverzorging

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie betekent letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. Dit is dan ook precies wat er gebeurt met uw huid tijdens een behandeling.

Diamant microdermabrasie is een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging en diamant op de handstukken. Het apparaat polijst het huidoppervlak zachtjes en onthult een jeugdig velletje. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egaal en gelijkmatig eindresultaat.

 

Is het geschikt voor mij?

Microdermabrasie kan worden toepgepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij: - droge huid - rijpere huid - fijne lijntjes en rimpeltjes - vette huid - vergrote en/of verstopte poriën - vale en/of doffe huid - rokershuid - zonbeschadigde huid - acne littekens.

 

Wat zijn de contra-indicaties.

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities: - psoriasis - huidkanker - rosacea - ernstige acne - onstabiele diabetes - auto-immuunafwijkingen - fragiele haarvaten - actieve eczeem - seborrhoische dermatitis - heftige couperose - door virussen veroorzaakte lesies, herpes simplex, gordelroos - door de zon verbrande huid - zichtbaar gebroken adertjes - niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen - zwangerschap.

 

Wat kan ik van een behandeling verwachten?

Voor een eventuele eerste microdermabrasie behandeling vindt er bij Microbladingcenter altijd eerst een intakegesprek plaats. U bespreekt samen met uw schoonheidsspecialist uw medische gegevens en probeert in overleg met haar te beslissen of microdermabrasie een geschikte behandeling voor u is. De schoonheidsspecialist bepaalt uw huidtype en legt uit wat er allemaal bij de behandeling komt kijken en wat u van de behandeling mag verwachten. Ook wordt dit informed-consent getekend waarmee u de schoonheidsspecialist toestemming geeft om de microdermabrasie behandeling uit te voeren.

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?

Microdermabrasie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Er kan een prikkelend/ tintelend en/of warm gevoel worden waargenomen maar pijn hoort u niet te voelen.

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen net als wanneer u iets te lang in de zon heeft gezeten. Indien u een zeer intensieve peelingbehandeling ondergaat, bij b.v. het verminderen van rimpeltjes, kunnen er schaafplekjes ontstaan. Door goed uw thuisverzorgingsadvies op te volgen zullen deze plekjes snel helen en geen littekens achterlaten. Gebruik op de dag, na de behandeling geen make-up meer.

Wat mag u NIET doen na de behandeling?

Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden. Immers de huid is kwetsbaarder dan normaal, doordat het bovenste beschermende huidlaagje weg is. Dus is er voorzichtigheid geboden.

Gebruik geen producten met minerale oliën.

 

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken.Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1 x in de 7 tot 14 dagen) toe te passen. Afhankelijk van het te behandelen huidtype en het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder en gezonder uit. Maar grote veranderingen (zoals bijvoorbeeld bij vermindering van fijne lijntjes en acne littekens) worden vaak pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden. Zijn er na een kuur nog vervolgbehandelingen nodig? Als het gewenste resultaat bereikt is wordt sterk aangeraden om over te stappen op een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. Ideaal is eenmaal per maand.

Microdermabrasie Luxe

90 minuten Prijs : 60,00€

De Behandeling bestaat uit:
* Reiniging van gezicht, hals en decolleté

* skin peeler (skin sonic)
* Microdermabrasie
* Hyaluronic Serum

* Gelaats+ hals decolleté verstevigende massage
* Hyaluronic Masker insluizen met utra sound
* hydraterende creme/ gezicht verzorging (met spf 30-50)

 

Microdermabrasie Basic

45 minuten Prijs : 30,00€

De behandeling bestaat uit:

Reiniging van gezicht, hals en decolleté

*Skin peeler (skin sonic)
*Microdermabrasie

*Collageen vliesmasker
*Hyaluronic Serum
*Gezicht verzorging ​Mini behandeling

30 minuten Prijs : 25.00 €

De behandeling bestaat uit:

* Huidanalyse
* Reiniging van gezicht, hals en decolleté
* Peeling met heerlijke stoomdamp
* Onzuiverheden verwijderen
* Masker afgestemd op huidtype
* verzorging

Extra Modules :

Ulrasaound / Skin Sonic

gezicht - 15€

gezicht & decollete - 25€

Face Lifting gezichtsbehandeling

90 minuten  Prijs: € 59,00,-

Dit is een behandeling voor gezichts, hals en decollete.

Deze behandeling verstevigt de slappe en vermoeide huid direct en geeft het huid een liftende effect ('flash lifting')

De behandeling bestaat uit:
* reiniging van gezicht, hals en decolleté
* Lotion azulene
* Stomen en Onzuiverheden verwijderen
* Peeling Scrub
* Liposomes bio-serum revitalisant ampoules*- Lifting serum
* Lifting masker
* Verzorging met Golden line face firming cream

Basisopleiding Microblading

€650.00 excl. BTW

Microblading behandeling 

v.a 90 €